Datum: 7 maart 2024

NXS, Rotterdam – NXS, toonaangevend in executive search, kondigt met trots de nieuwste aanwinst aan voor hun dynamische team. Vanaf 1 maart 2024 versterkt Jan Bouman het NXS-team als een ervaren consultant.

Met een indrukwekkende staat van dienst in de verkoopbranche brengt Jan Bouman een schat aan expertise en enthousiasme naar NXS. Zijn aantoonbare successen en toewijding aan klanttevredenheid maken hem de perfecte aanvulling op het groeiende team van NXS.

De toetreding van Jan Bouman markeert een belangrijke stap voorwaarts voor NXS en wordt met grote opwinding en optimisme ontvangen. Zijn kennis en ervaring zullen ongetwijfeld bijdragen aan de voortdurende groei van het bedrijf en het versterken van de positie in de markt.

“Wij beschouwen de komst van Jan Bouman als een geweldige stap voorwaarts voor NXS, vanwege zijn uitgebreide ervaring binnen grote organisaties op het gebied van werving & selectie en loopbaanbegeleiding ” zegt Franklin den Bleker, CEO bij NXS. “Zijn bewezen leiderschap en passie voor succes sluiten naadloos aan bij onze bedrijfscultuur. We zijn oprecht dankbaar voor zijn toetreding en zien dit als de volgende fase om te groeien en het merk NXS verder uit te bouwen.”

Bij NXS geloven we sterk in het motto “Wie je bent als leider, is belangrijker dan wat je hebt gedaan als leider.” Jan Bouman belichaamt deze filosofie met zijn integriteit, leiderschap en focus op het behalen van resultaten.

NXS kijkt uit naar een succesvolle samenwerking en is vastbesloten om gezamenlijk nieuwe hoogten te bereiken in termen van klanttevredenheid, bedrijfsgroei en merkuitbreiding.

Over NXS: NXS is een Executive Search-bedrijf dat zich inzet voor het leveren van hoogwaardige diensten en het overtreffen van de verwachtingen van haar klanten. Met een focus op innovatie/inclusiviteit en klanttevredenheid streeft NXS ernaar om een positieve impact te hebben in de executive search sector. Het werven van kandidaten zonder CV, maar wel met een video-auditie is revolutionair te noemen.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.