Een organisatie met ‘nieuwe leiders’ heeft de toekomst

‘Nieuwe leiders’ zijn emotioneel intelligent, hebben een realistisch zelfbeeld en inspireren hun team grootse resultaten te behalen.

NXS werft ‘nieuwe leiders’. Professionals die alle kwaliteiten in huis hebben om een organisatie naar een hoger niveau te tillen. Onze aanpak? Die is net zo vernieuwend:

 • We geloven dat karakter en competenties de belangrijkste indicatoren zijn voor succes.
 • We zijn transparant over onze aanpak en ons verdienmodel.
 • We organiseren verrassende events en uitdagende audities waar werkgevers en kandidaten elkaar ontmoeten.

Grenzeloos groeien

Het is onze ambitie om jou ‘grenzeloos’ te laten groeien. Kandidaten bieden we de kans over te stappen naar een andere sector of rol. Niet zomaar één. Een rol die maximaal aansluit op de aanwezige competenties en groeiambities. We begrenzen je niet door je verleden of de rol die je eerder vervulde. We kijken naar de toekomst en de toegevoegde waarde die je een organisatie te bieden hebt.

Organisaties laten we groeien door de juiste professionals te vinden. ‘Nieuwe leiders’ die impact hebben op de organisatie en de mensen om hen heen. Daarbij werven we binnen én buiten de eigen sector. Een kandidaat die eerder in een andere sector werkte neemt nieuwe inzichten en inspiratie mee. Dit vergroot het lerend vermogen van de organisatie en daarmee de groeimogelijkheden.

Dat is wat wij noemen ‘grenzeloos groeien’.

Wij brengen de beste managers en bestuursleden samen

Wie je bent als leider, is belangrijker dan wat je hebt gedaan als leider

Voor ons is Nieuw leiderschap een authentieke, doelgerichte benadering, waarbij sensitiviteit, een sterk moreel kompas, openheid, mensgerichtheid, zelfbewustzijn, nieuwsgierigheid, oordeelloosheid, verbinding maken en een leven lang leren cruciaal zijn voor het leiden van teams en het creëren van een inclusieve omgeving voor groei.

Organisaties met groeiambities hebben executive professionals nodig die inspireren, motiveren en mensen in beweging krijgen. Die weten wát er nodig is om doelen te bereiken en hóe ze dit voor elkaar krijgen. Talenten met visie, daadkracht en een persoonlijkheid die past bij de organisatie.

Bij NXS werven en selecteren we ‘nieuwe leiders’. Authentieke leiders met de vaardigheid om hun team en organisatie te laten groeien. We zoeken sectoroverstijgend naar hét talent dat het verschil maakt. Geen enkele manager wordt getest op het vermogen productvoorwaarden op te sommen. Wat heeft het dan voor zin de zoektocht te beperken tot één sector? Met NXS kies je voor sectoroverstijgende, grenzeloze groei

 

Een auditie draait om laten zien wie je bent en wat je kunt. NXS selecteert de meest geschikte kandidaten om auditie te doen. Het publiek? De potentieel nieuwe werkgever én de andere kandidaten.

Omdat er een topfunctie op het spel staat moedigen we kandidaat en werkgever aan om zichzelf te presenteren. Tijdens deze auditie onderzoeken we of de kandidaat goed binnen de organisatie past. Is er een klik en zijn de juiste competenties aanwezig om de rol succesvol te vervullen?

Als beide partijen enthousiast zijn, duiken we de diepte in. Pas na de auditie krijgt de werkgever het cv van de kandidaat te zien. Er volgt een gesprek waarin competenties, ervaring en ambities centraal staan.

Met deze frisse aanpak is het onmogelijk om te blijven hangen in aannames en vooroordelen. Kandidaten krijgen de beoordeling waar ze recht op hebben. Het is snel duidelijk welke high-potential de organisatie het meeste te bieden heeft en welke talenten beter op hun plaats zijn in een andere rol.

Voordelen werkgever

 • Je kiest de beste kandidaat uit een selectie talentvolle ‘nieuwe leiders’.
 • Je ontdekt ‘nieuwe leiders’ die hun eventuele gebrek aan ervaring compenseren met visie en daadkracht.

Voordelen kandidaat

 • Je krijgt een goed beeld van de sfeer binnen het bedrijf en ziet hoe (je toekomstige?) collega’s met elkaar omgaan.
 • Je krijgt waardevolle feedback en weet direct of jou de functie wordt aangeboden.
 • Je wordt gezien, je talenten worden herkend en erkend.

We zijn transparant over ons verdienmodel. Dit is wat je als opdrachtgever betaalt:

Opstartfee: € 2.500
Plaatsingsfee: 30% van het bruto jaarsalaris met een minimum van € 30.000

De plaatsingsfee betaal je wanneer de kandidaat een handtekening onder het arbeidscontract zet. Bij plaatsing brengen we de opstartfee in mindering op de plaatsingsfee.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een inventarisatie waarin we het profiel van de ideale kandidaat opstellen.
 • Een doelgroepgerichte vacaturetekst die we delen via de voor deze rol relevante kanalen.
 • Een proactieve aanpak waarbij NXS optreedt als headhunter en kansrijke kandidaten aantrekt.
 • De auditiedag.

Een ‘nieuwe leider’ heeft alles in zich om al op korte termijn het verschil te maken binnen je organisatie. NXS werft talenten op interimbasis voor executive rollen. Bijvoorbeeld om tijdelijk een collega te vervangen of om je organisatie op te schudden en een nieuwe koers te laten varen.

Interim Executive Search
Ook voor interimfuncties selecteren we ‘nieuwe leiders’. Deze professionals hebben namelijk het talent zich snel aan te passen. Ze hebben inzicht in menselijk gedrag en organisatiestructuren en weten welke acties nodig zijn om je organisatiedoelstellingen te behalen.

Via NXS schakel je een interim professional in vanaf € 150 per uur.

NXS werft voor >100k vacatures in executive rollen. Dit doen we voor onder andere de sectoren consulting, finance, fintech, logistics en technology. Daar stopt het niet. Wij werven sectoroverstijgend en zoeken talenten met de competenties die horen bij ‘nieuw leiderschap’. Dit zijn kandidaten die het verschil maken.

Sectoroverstijgende executive searches
Zeg eens eerlijk: waar beoordeel jij een manager of bestuurder op? Op het vermogen alle producten of diensten van het bedrijf op te dreunen? Of toch op competenties als leidinggeven, samenwerken of communiceren?

Bij NXS geloven we in nieuw leiderschap. Een kandidaat moet de juiste vaardigheden hebben om de executive vacature succesvol te vervullen. Het is voor ons niet relevant in welke sector die ervaring is opgedaan. Tijdens de auditie dagen we de werkgever daarom uit de persoonlijkheid en competenties van de kandidaat te beoordelen zonder het cv te bekijken. Een onbevooroordeelde blik levert de beste resultaten op.